|

Retreats that make you glow from the inside out

Welkom bij Glow retreats

Voor iedereen die toe is aan een week lang me-time, opladen en pure ontspanning. Onze retreats vinden plaats op Mallorca, het mooie eiland van natuurliefhebbers en zonaanbidders. Het is ook het eiland van de bougainvillea, oleanderbloemen en idyllische stadjes. Je verblijft er in één van de sfeervolle villa’s met een heerlijke tuin en zwembad, omgeven door bergen en groene bossen.

Wat kun je verwachten tijdens een Glow retreat?

Een week lang genieten van yoga, mindfulness, prachtige bergtochten en lekkere, gezonde (vegetarische of veganistische) maaltijden.

Ons motto is ‘anything goes’

Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je wilt deelnemen; alles kan, niets hoeft. Jij bepaalt wat je nodig hebt voor een energieke body & mind balans.
If you want to give light to others,
you have to glow yourself

Personal retreats

Ben je toe aan wat quality-time voor jezelf, bijtanken en helemaal de ontspanning in? Dan ben je van harte welkom bij Glow retreats. Een week gevuld met yoga, mindfulness en hiking. De yoga (Vinyasa flow en Yin yoga) en mindfulness worden allemaal verzorgd door een team van gecertificeerde en toegewijde docenten. Daarnaast bieden we regelmatig NIA lessen en massages aan voor de liefhebbers. De mooie bergwandelingen worden professioneel begeleid door een ervaren bergsporter, zodat je volop kunt genieten van betoverende en onvergetelijke momenten in de natuur. En dan zorgen we ook nog voor heerlijke en gezonde maaltijden, leuk gezelschap en prachtige accommodatie.

Voor data, prijzen en meer info, klik hieronder
‘Zen. Completely switched off the rat race for a week.’
Samantha – Den Haag

Business retreats

Wil jij werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling in een inspirerende omgeving?
Voor individuele deelnemers zijn er high impact programma’s van een week. Daarin werk je intensief aan persoonlijke groei en leiderschapsvaardigheden.

Ben je toe aan sprankelende en grootse werkprestaties van jezelf of van jouw team?
Glow retreats biedt aan teams 3 tot 4-daagse high impact retreats op Mallorca om de samenwerking en prestaties fors te verbeteren.

De Business retreats bestaan uit workshops en outdoor activiteiten waarin een breed scala van onderwerpen wordt behandeld zoals o.a. succesvol samenwerken, professionele communicatie, persoonlijk leiderschap, mindfulness tot en met persoonlijke coaching.

De workshops en coaching worden begeleid door zeer ervaren en gecertificeerde business trainers en coaches.

Aankomend Persoonlijk leiderschap retreat: voorjaar 2022. Exacte data volgen nog.
Voor data, prijzen en meer info, klik hieronder

Aankomende retreats

Retreat met NIA, yoga, mindful hiking en personal coaching.

Za. 4-11 september 2021. 

Kijk je uit naar eindelijk een week lang 'me-time’ en opladen in de Mallorcaanse zon? Kom genieten van een week met NIA, yoga en mindful hiking. Er is ruimte voor rust en reflectie. Al is het maar om helder te krijgen hoe jij - na COVID-19 - de regie neemt over je leven zoals jij dat wilt. Er staan 3 ervaren coaches tot je beschikking om je daarin bij te staan. Het motto van Glow retreats is: 'anything goes'; jij bepaalt wat je nodig hebt voor een energieke body & mind. Alles mag, niets hoeft.


Onze vaste gastdocente in het Glow team:
Kim Brice is een sprankelende, bevlogen en professionele NIA- en mindfulness docente. Kim weet je op een sympathieke manier uit te dagen om helemaal jezelf te zijn en puur plezier te beleven.
Meer weten? Klik hieronder

Personal retreat met yoga, mindfulness, hiking en personal coaching.

Mei 2022 

Al weten we nog niet wat de exacte invulling wordt van dit retreat, we beloven je dat het weer alle ingrediënten heeft die voldoen aan een week 'me-time', relaxen en opladen op het mooie eiland Mallorca. In ieder geval kun je genieten van yoga, mindfulness, hiking en NIA.
Ook personal coaching en massagebehandelingen behoren in deze week tot de mogelijkheden.
En natuurlijk maakt onze vaste gastdocente Kim Brice weer onderdeel uit van het Glow team.
Meer weten? Klik hieronder

‘Ik heb genoten van de lessen, de locatie, het eten en niet in de laatste plaats van jullie voorbereiding, zorg en gastvrijheid’
Renske - Breda
+31 6 54 92 72 24