|

Retreats that make you glow from the inside out

Welkom bij Glow retreats

Voor iedereen die toe is aan een week lang me-time, opladen en pure ontspanning. Onze retreats vinden plaats op Mallorca, het mooie eiland van natuurliefhebbers en zonaanbidders. Het is ook het eiland van de bougainvillea, oleanderbloemen en idyllische stadjes. Je verblijft er in één van de sfeervolle villa’s met een heerlijke tuin en zwembad, omgeven door bergen en groene bossen.

Wat kun je verwachten tijdens een Glow retreat?

Een week lang genieten van yoga, mindfulness, prachtige bergtochten en lekkere, gezonde (vegetarische of veganistische) maaltijden.

Ons motto is ‘anything goes’

Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je wilt deelnemen; alles kan, niets hoeft. Jij bepaalt wat je nodig hebt voor een energieke body & mind balans.
If you want to give light to others,
you have to glow yourself

Personal retreats

Ben je toe aan wat quality-time voor jezelf, bijtanken en helemaal de ontspanning in? Dan ben je van harte welkom bij Glow retreats. Een week gevuld met yoga, mindfulness en hiking. De yoga (Vinyasa flow en Yin yoga) en mindfulness worden allemaal verzorgd door een team van gecertificeerde en toegewijde docenten. Daarnaast bieden we regelmatig NIA lessen en massages aan voor de liefhebbers. De mooie bergwandelingen worden professioneel begeleid door een ervaren bergsporter, zodat je volop kunt genieten van betoverende en onvergetelijke momenten in de natuur. En dan zorgen we ook nog voor heerlijke en gezonde maaltijden, leuk gezelschap en prachtige accommodatie.

Voor data, prijzen en meer info, klik hieronder
‘Zen. Completely switched off the rat race for a week.’
Samantha – Den Haag

Business retreats

Wil jij werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling in een inspirerende omgeving?
Voor individuele deelnemers zijn er high impact programma’s van een week. Daarin werk je intensief aan persoonlijke groei en leiderschapsvaardigheden.

Ben je toe aan sprankelende en grootse werkprestaties van jezelf of van jouw team?
Glow retreats biedt aan teams 3 tot 4-daagse high impact retreats op Mallorca om de samenwerking en prestaties fors te verbeteren.

De Business retreats bestaan uit workshops en outdoor activiteiten waarin een breed scala van onderwerpen wordt behandeld zoals o.a. succesvol samenwerken, professionele communicatie, persoonlijk leiderschap, mindfulness tot en met persoonlijke coaching.

De workshops en coaching worden begeleid door zeer ervaren en gecertificeerde business trainers en coaches.

Aankomend Persoonlijk leiderschap retreat: 12-16 juni 2020.
Voor data, prijzen en meer info, klik hieronder

Aankomende retreats

Personal retreat met NIA, yoga, mindfulness en hiking

Za. 16-23 mei 2020. Dit retreat is voorlopig geannuleerd, tot nadere berichtgeving.

Kijk je uit naar een week vol NIA, yoga, hiking en zelfs wat mindfulness en massages? Doe mee en ‘glow from the inside out!’

Onze gast teamleden:

Kim Brice is een sprankelende, bevlogen en professionele NIA- en mindfulness docente. Kim weet je op een sympathieke manier uit te dagen om helemaal jezelf te zijn en puur plezier te beleven.

Carola van Dijk is een zorgzame en toegewijde massagetherapeute. Carola geeft heerlijke behandelingen die een cadeau zijn voor jouw body en mind.
Meer weten? Klik hieronder

Personal retreat met yoga, mindfulness, hiking en wat NIA

Za. 19-26 september 2020

Ben je toe aan nog een week lang ‘me-time’ en opladen voordat de herfst weer begint? Doe mee en geniet van een week vol yoga, mindfulness, hiking en zelfs wat NIA (voor de NIA liefhebbers). Deze week biedt een bijzondere combinatie van stilte (meditatie) en speelsheid. Get ready to glow from the inside out!

Kim Brice is een sprankelende, bevlogen en professionele NIA- en mindfulness docente. Kim weet je op een sympathieke manier uit te dagen om helemaal jezelf te zijn en puur plezier te beleven.

Carola van Dijk is een zorgzame en toegewijde massagetherapeute. Carola geeft heerlijke behandelingen die een cadeau zijn voor jouw body en mind.
Meer weten? Klik hieronder

‘Ik heb genoten van de lessen, de locatie, het eten en niet in de laatste plaats van jullie voorbereiding, zorg en gastvrijheid’
Renske - Breda
+31 6 54 92 72 24