|

Retreats that make you glow from the inside out

Welkom bij Glow retreats

Voor iedereen die toe is aan een week lang me-time, opladen en pure ontspanning. Onze retreats vinden plaats op Mallorca, het mooie eiland van natuurliefhebbers en zonaanbidders. Het is ook het eiland van de bougainvillea, oleanderbloemen en idyllische stadjes. Je verblijft er in één van de sfeervolle villa’s met een heerlijke tuin en zwembad, omgeven door bergen en groene bossen.

Wat kun je verwachten tijdens een Glow retreat?

Een week lang genieten van yoga, mindfulness, prachtige bergtochten en lekkere, gezonde (vegetarische of veganistische) maaltijden.

Ons motto is ‘anything goes’

Je bepaalt zelf aan welke activiteiten je wilt deelnemen; alles kan, niets hoeft. Jij bepaalt wat je nodig hebt voor een energieke body & mind balans.
If you want to give light to others,
you have to glow yourself

Personal retreats

Ben je toe aan wat quality-time voor jezelf, bijtanken en helemaal de ontspanning in? Dan ben je van harte welkom bij Glow retreats. Een week gevuld met yoga, mindfulness en hiking. De yoga (Vinyasa flow en Yin yoga) en mindfulness worden allemaal verzorgd door een team van gecertificeerde en toegewijde docenten. Daarnaast bieden we regelmatig NIA lessen en massages aan voor de liefhebbers. De mooie bergwandelingen worden professioneel begeleid door een ervaren bergsporter, zodat je volop kunt genieten van betoverende en onvergetelijke momenten in de natuur. En dan zorgen we ook nog voor heerlijke en gezonde maaltijden, leuk gezelschap en prachtige accommodatie.

Voor data, prijzen en meer info, klik hieronder
‘Zen. Completely switched off the rat race for a week.’
Samantha – Den Haag

Business retreats

Wil jij werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling in een inspirerende omgeving?
Voor individuele deelnemers zijn er high impact programma’s van een week. Daarin werk je intensief aan persoonlijke groei en leiderschapsvaardigheden.

Ben je toe aan sprankelende en grootse werkprestaties van jezelf of van jouw team?
Glow retreats biedt aan teams 3 tot 4-daagse high impact retreats op Mallorca om de samenwerking en prestaties fors te verbeteren.

De Business retreats bestaan uit workshops en outdoor activiteiten waarin een breed scala van onderwerpen wordt behandeld zoals o.a. succesvol samenwerken, professionele communicatie, persoonlijk leiderschap, mindfulness tot en met persoonlijke coaching.

De workshops en coaching worden begeleid door zeer ervaren en gecertificeerde business trainers en coaches.

Aankomend Persoonlijk leiderschap retreat: voorjaar 2022. Exacte data volgen nog.
Voor data, prijzen en meer info, klik hieronder

Aankomende retreats

Retreat met NIA, yoga en mindful hiking

zo. 15 mei - zo. 22 mei 2022. 

Kijk je uit naar eindelijk weer eens wat echte me-time, relaxen en opladen in de Mallorcaanse zon? Kom genieten van een week met NIA, yoga en mindful hiking. Er is ruimte voor rust en reflectie. Voor plezier en puur genieten. Voor dansen op het strand of het boeken van een prettige massage. Het motto van Glow retreats is: 'anything goes'; jij bepaalt wat je nodig hebt voor een energieke body & mind. Alles mag, niets hoeft.
Whatever it takes to make you glow from the inside out.


Onze vaste NIA gastdocente in het Glow team:
Kim Brice is een sprankelende, bevlogen en professionele NIA- en mindfulness docente. Kim weet je op een sympathieke manier uit te dagen om helemaal jezelf te zijn en puur plezier te beleven.
Meer weten? Klik hieronder

Retreat met yoga, mindfulness en hiking

za. 17 sept. - za. 24 sept. 2022 HELAAS IS DIT RETREAT GEANNULEERD WEGENS PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN. 

HET EERSTVOLGENDE RETREAT VINDT PLAATS IN MEI 2023. WIL JE VERZEKERD ZIJN VAN EEN PLEK? LAAT HET ONS ALVAST WETEN!

Een week lang genieten van yoga, mindfulness en prachtige hikes op het mooie eiland Mallorca. We bieden je weer alle ingrediënten voor een week me-time, relaxen en opladen voordat de herfst begint. Ook personal coaching, yin yoga op het strand en massagebehandelingen behoren in deze week tot de mogelijkheden.
Met ons motto van 'anything goes', bepaal jijzelf waar je aan deelneemt voor een energieke body & mind. Alles to make you glow from the inside out. 

Het Glow team heet je van harte welkom. De yoga, mindfulness en hiking activiteiten worden verzorgd door gepassioneerde, ervaren en gecertificeerde vak professionals.
Meer weten? Klik hieronder

‘Ik heb genoten van de lessen, de locatie, het eten en niet in de laatste plaats van jullie voorbereiding, zorg en gastvrijheid’
Renske - Breda
+31 6 54 92 72 24