|
Over Ons
We stellen ons graag aan je voor: het vaste team en onze gastdocenten.
Wij kijken er allemaal naar uit om je te mogen verwelkomen bij Glow retreats.

Muriel Hillenius

Oprichter, eigenaar, trainer Business retreats,
mindfulness & yogadocent
Muriel beoefent zelf nu meer dan 12 jaar yoga en geeft sinds enkele jaren les in zowel Vinyasa Flow, Hatha en Yin yoga. Zij heeft haar certificering als Hatha yogadocent gehaald bij Saswitha yoga in Bilthoven en bij Balanzs en Delight yoga voor Yin yoga en Vinyasa flow yoga. Ook beschikt zij over haar certificaat als Mindfulness trainer. Naast haar passie voor yoga en mindfulness is zij werkzaam als trainer en coach op gebied van management & (pers.) leiderschap.

Bart van Amerongen

Eigenaar, trainer en coach Business retreats, hiking instructeur
Zeg je berg, dan zeg je Bart. Als bergsporter heeft Bart diverse zomer- en wintertours door de Alpen, Pyreneeën, Sierra Nevada, Kreta en Serra de Tramuntana achter de rug. Bart heeft diverse hoog-alpine cursussen gevolgd en heeft een uitgebreide ervaring in planning en organisatie van bergtochten. Bij Pole4 is Bart als directeur verantwoordelijk voor alle Outdoor leadership programma’s voor jongeren en bedrijven en specifiek voor de trainingen op Mallorca. Bij Glow retreats neemt hij de hiking voor zijn rekening en toont hij je de mooiste natuurplekken van Mallorca.

Onze gastdocentenKim Brice

Gast docent NIA en mindfulness

Dans en bewegen heeft altijd al een belangrijk onderdeel uitgemaakt van Kim’s leven. NIA heeft haar nog veel meer respect gegeven voor de wijsheid en potentie van het lichaam. Kim geeft les in NIA omdat ze weet dat zelfexpressie en verbinding kunnen maken met je lijf de kern is van ons welzijn. Haar lessen zitten vol met passie, spirit en plezier. Kim is een gecertificeerd NIA docente en doet aan Aikido. Ze heeft ook haar Integraal Leadership en Coaching certificaat gehaald bij Venwoude en is Mindfulness trainer.

Carola van Dijk

Massage therapeute

Carola is een Lomi Lomi practitioner en werkt vanuit liefdevolle verbinding. Ze heeft zich gespecialiseerd in Dialog, Lomi Lomi & Ho’oponopono. De Hawaïaanse traditie is haar leerweg. Ze heeft hiervoor een aantal opleidingen gevolgd in Hawaii en Nieuw Zeeland. Daarnaast gebruikt ze haar zesde zintuig in afstemming om readings te doen. Van ziel tot ziel.
+31 6 54 92 72 24